04ян., 24 04/01/2024

През 2024г. се очаква ваканционните пътувания да зачестят, тъй като се наблюдава значително възстановяване в сектора на хотелиерството и туризма след спада на пандемията от COVID-19.

Продадените нови електромобили в България през периода януари – юли на 2023 година са 1039, което е с над 156% повече от същия период на 2022 г., когато те са били едва 405, показват данните на Асоциацията на европейските автомобилни производители (АСЕА). Макар и все още малък като стойност, делът на е-колите от общия брой нови продажби на леки автомобили достига рекордните 4.95% при 2.33% година по-рано.

Има належаща нужда от изграждане на инфраструктура за зарядни станции, предоставящи на хотелите ценна възможност да се погрижат за потребителите на електрически автомобили и наистина да се възползват от плюсовете им. Ето какво трябва да знаете.

зарядна станция за електрически автомобили

Предимства на хотелите, които имат зарядни станции за електромобили или как да привлечете повече туристи.

Собствениците на хотели могат да привлекат пътуващите на почивка, управляващи електромобили, като инсталират качествена зарядна станция в своята база.
Зарядните станции в хотелите са особено ценно допълнение към предлаганите услуги, особено на места, които са отдалечени от по-големите градове.
Това важи и за хотелите, които се намират на ключови позиции, където могат да се настанят туристите между пътуванията си към съседните ни страни.

Ами ако вашият хотел се намира в голям град или район, който вече е добре обслужван от цялостна инфраструктура за зареждане на електромобили? В този случай добавянето на станция за зареждане на електромобили е от решаващо значение, за да бъдете в крак с развиващите се модели на пътуване.

Наличието на зарядни устройства във вашия хотел не само е от полза за водачите на електромобили, но също така може да ви помогне да привлечете и други пътници.
Хората все повече се насочват към живота с грижа към околоната среда и точно в това е красотата на EVSE; то надхвърля просто твърдението, че сте устойчива компания. Това е физическо доказателство, че предприемате стъпки, за да бъдете по-устойчиви като организация.

Каква зарядна станция трябва да инсталирате?

GigaCharger е изключително подходящ за Вашите гости, Вашия персонал и Вашите фирмени автомобили. Станциите GigaCharger са толкова удобни, практични и малки, че могат да бъдат безпроблемно монтирани без да пречат на никой. На стена или директно на паважа. На паркинга пред хотела, пред ресторанта или на Вашия фирмен паркинг.
Всичко, което трябва да направите е да направите заявка през нашия сайт или приложение. Ние ще се срещнем с вас, за да обсъдим вашите нужди, да извършим оценка на обекта на EV инфраструктурата и да предложим вариант за монтаж и тип на зарядната станция.

Заключение

Станциите за зареждане на електромобили в хотелите могат да ви помогнат да привлечете гости и да добавите още една възможност за тях, както и да станете по-устойчиви за в бъдеще.

Поръчката е бърза, лесна и безплатна. Направете заявка, а ние ще се погрижим за останалото.