GigaCharger - безплатни зарядни станции

Зарядни станции на обществени места

GigaCharger работи с общините в България за реализиране на проекти за инфраструктура, включително по Плана за възстановяване и устойчивост на ЕК. Ние сме компанията, която може най-бързо и безпроблемно да реализира огромен брой зарядни станции. Ето защо:

1. Станциите GigaCharger имат изключително ниски изисквания за партидата на тока – започват от 7kW или малко повече от мощността на един обикновен контакт!

2. Размерите на станциите са толкова малки и безпроблемни, че на практика не изискват никакво допълнително място – нито на фасада, нито на паважа.

3. GigaCharger за монтаж на стена се поставят с изключително опростен документален режим ( не се изискват инвестиционни проекти, ПУП и т.н.). Достатъчно е съгласие на собственика на имота и одобрен идеен проект GigaCharger за поставяне на паваж са с типов проект, който предполага бързо и безпроблемно уреждане на документацията за поставяне.

Накратко – практичността прави GigaCharger толкова удобни за поставяне. Те са различни от DC зарядните станции, които имат големи изисквания за мощност на захранването и специални места за поставяне.

Нашият екип разполага с капацитет за монтиране на повече от 10 зарядни станции седмично. А един типичен проект за средно голям български град, включващ 100 зарядни станции може да бъде изпълнен за около 3 месеца. Допълнителна информация за Вашата конкретна община и проект можете да получите от формата за контакт.