490 km

mileage

82.5 kW

capacity

3.8 sec

0-100 km/h

168 kWh/100km

efficiency

530 к.с.

power

BYD SEAL 82.5 kWh AWD Excellence

2023 – …

BYD SEAL 82.5 kWh AWD Excellence

490 km

mileage

82.5 kW

capacity

3.8 sec

0-100 km/h

168 kWh/100km

efficiency

530 к.с.

power

180 km/h

max speed

670 Nm

torque

AWD

drive

lithium-ion

battery type

400 L

cargo volume

Няма данни L

max cargo volume

Type 2

charging port

CCS

fast charging port

2631 kg

weight

4800 mm

length

1875 mm

width

1460 mm

height

Performance

BYD SEAL 82.5 kWh AWD Excellence притежава впечатляваща комбинация от мощност и ефективност. С обща мощност от 390 kW (530 к.с.) и въртящ момент от 670 Nm, този автомобил осигурява бързо ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 3.8 секунди. Максималната му скорост достига до 180 км/ч, което подчертава спортния му характер и отлични динамични качества. Съчетанието от висока производителност и ефективност прави BYD SEAL 82.5 kWh AWD Excellence подходящ както за градска среда, така и за дълги пътувания.

Safety

BYD SEAL 82.5 kWh AWD Excellence поставя безопасността на водача и пътниците на първо място. Оценен е с високи резултати от Euro NCAP, като е получил 89% за защита на възрастни пътници и 87% за защита на деца. Оценките за уязвими участници в пътното движение и системите за подпомагане на водача са съответно 82% и 76%, което говори за високите стандарти на безопасност, прилагани от производителя.

Range

Основен акцент в характеристиките на BYD SEAL 82.5 kWh AWD Excellence е неговият пробег. С реален пробег между 355 и 690 км в зависимост от метеорологичните условия и стил на шофиране, той предлага отлична гъвкавост и свобода на движение. В градски условия при студено време автомобилът може да достигне до 460 км, а при умерено – до 690 км. Това го прави идеален за разнообразни потребителски нужди, от ежедневни пътувания до по-дълги излети.

Interior and exterior

Интериорът на BYD SEAL е пример за модерен дизайн и функционалност, предлагайки удобни седалки за 5 души и включвайки 3 Isofix точки за закрепване на детски столове. Багажното пространство е голямо, с основен обем от 400 литра и допълнителен фронтален отсек от 53 литра. Екстериорът също не остава незабелязан със своята елегантност и спортни линии, което подчертава динамичния дух на автомобила.

Технологии и Зареждане

BYD SEAL е оборудван с най-съвременни технологии за увеличаване на комфорта и безопасността. Системата за бързо зареждане позволява батерията да се зареди от 10% до 80% за около 38 минути, което е особено удобно по време на дълги пътувания. Освен това, технологията Vehicle-to-Load (V2L) позволява на автомобила да захранва външни устройства, което добавя допълнителна универсалност към вече богатия набор от функции.

Software

Включването на напреднали софтуерни решения допълнително увеличава атрактивността на BYD SEAL. Автомобилът е снабден с интелигентни системи за подпомагане на водача, които осигуряват не само безопасност, но и удобство при шофиране. Тези системи включват адаптивен круиз контрол, системи за предупреждение при излизане от лента и други технологии, които правят взаимодействието с автомобила интуитивно и приятно.

Conclusion

BYD SEAL 82.5 kWh AWD Excellence се отличава с изключителна производителност, високи стандарти за безопасност, превъзходен пробег и внимание към детайлите както в интериора, така и в екстериора. Богатият набор от технологии и удобната система за зареждане правят този автомобил идеален избор за тези, които търсят баланс между ефективност и лукс в света на електрическите превозни средства. Технологията за бързо зареждане, съчетана с възможността за дълги пътувания без притеснение за пробега, предоставя безпрецедентна свобода. Добавете към това високата степен на безопасност и комфорт, и получавате автомобил, който еднакво удовлетворява нуждите на семейства и технологични ентусиасти. BYD SEAL 82.5 kWh AWD Excellence не само поставя нови стандарти в сегмента на електрическите возила, но и подчертава ангажимента на BYD към иновациите и устойчивото развитие.

Charge your electric car with GigaCharger

  • 1

   Step 1

  • 2

   Step 2

  • 3

   Step 3

  1/3

  Step 1

  Your details:

    During submission, Google will suggest addresses. Please select the best suggestion - in case there is some discrepancy, you can drag the marker to the correct address.

  0%

  Information for installing charging stations:

  50%

  Your selection:


  100%